Ποιοι Είμαστε

Στόχος μας η ανάδειξη της ιστορικής βαρύτητας των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του τόπου μας. Η εκπαίδευση είναι ένας από τους πυλώνες πάνω στους οποίους θα στηριχθεί.

Βίκτωρ Γασπαράκης

Ο Βίκτωρ Γασπαράκης είναι κάτοχος ΒΑ στο Business Management από το Πανεπιστήμιο του Teesside.

Έχει εργαστεί ως People Performance Manager και Community Moderator για την Microsoft, ως Game Master στην Blizzard Entertainment και υπήρξε ιδρυτικό μέλος του ευρωπαϊκού τμήματος Sales and Support της GoDaddy.

Το 2016 ιδρύει την WTECH (VV TECH LTD) και κατέχει τη θέση του Manager (CEO) της. Ως υπεύθυνος για θέματα Web Design και Web Hosting, έχει αναλάβει τη σχεδίαση και τη φιλοξενία 115 ιστοσελίδων έως και σήμερα.

Σήμερα κατέχει τη θέση του Έφορου Έρευνας για το Εργαστήριο ΤΠΕ ΗΡΩΝ και ασχολείται με την έρευνα γύρω από τις εξελίξεις στον τομέα της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και στην καινοτομία του Επιχειρείν.

Θανάσης Δαβαλάς

Ο Θανάσης Δαβαλάς είναι συνεργαζόμενος καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιώς στο αντικείμενο της ανάπτυξης ηλεκτρονικών καταστημάτων και προώθησης ιστοσελίδων, καθώς και υποψήφιος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Είναι μέλος της επιτροπής εκπαίδευσης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης για την Αξιοποίηση των Τεχνολογιών του Διαδικτύου (Html.Gr).

Είναι ιδρυτής της DreamWeaver.Gr που παρέχει υπηρεσίες κατασκευής και προ-ώθησης ιστοσελίδων από το 2001 και πρόεδρος του εργαστηρίου ΤΠΕ ΉΡΩΝ, όπου συνεργάζεται με ελληνικούς και αμερικανικούς φορείς εκπαίδευσης και καινοτομίας για την ανταλλαγή γνώσης σε τομείς του επιχειρείν και της εκπαίδευσης.

Μαρία Ταβουλάρη

Η Μαρία Ταβουλάρη είναι απόφοιτη του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.

Έχει εργαστεί ως Account Manager για την Vodafone Greece, Administrative Secretary για την GMC Maritime Training Center και Player Support Representative για την Teleperformance Hellas.

Από το 2016 κατέχει τη θέση του Head of Digital Editing για την WTECH (VV TECH LTD) κι έχει αναλάβει την αισθητική επιμέλεια της σχεδίασης καθώς και τη δημιουργία των Γραφιστικών για 115 ιστοσελίδες έως και σήμερα.

Σήμερα κατέχει τη θέση του Έφορου Εκπαίδευσης για το Εργαστήριο ΤΠΕ ΗΡΩΝ και οργανώνει – επιβλέπει τα προγράμματα εξειδικευμένης εκπαίδευσης των σπουδαστών του εργαστηρίου.

Άννα Αγγελάκη

Η Άννα Αγγελάκη έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα, στο τμήμα υποστήριξης χρηστών της WinBank και από το 2001 είναι συνιδιοκτήτρια της εταιρείας DreamWeaver.Gr. Είναι γραφίστρια και απόφοιτη Web Developer του μεταπτυχιακού προγράμματος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου (ΕΚΠΑ). Έχει αναλάβει την κατασκευή – ανάπτυξη, γραφιστική διαμόρφωση και υποστήριξη περισσοτέρων των 500 ιστοσελίδων όλα αυτά τα χρόνια.

Είναι επίσης ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Ένωσης για την Αξιοποίηση των Τεχνολογιών του Διαδικτύου (Html.Gr) καθώς και γενική γραμματέας του εργαστηρίου ΤΠΕ Ήρων, όπου συνεπικουρεί μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου τόσο για την εύρρυθμη εξέλιξη των συνεργασιών του εργαστηρίου όσο και για την ύλη εκπαίδευσης των σεμιναρίων του.

Ερευνητές

Ευάγγελος Κουτροφίνης

Ηλίας Μεραμβελιωτάκης