Ποιοι Είμαστε

Στόχος μας η ανάδειξη της ιστορικής βαρύτητας των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του τόπου μας. Η εκπαίδευση είναι ένας από τους πυλώνες πάνω στους οποίους θα στηριχθεί.

Working desk with laptop, notbook and coffe cup.

Βίκτωρ Γασπαράκης

Ο Βίκτωρ Γασπαράκης είναι κάτοχος ΒΑ στο Business Management από το Πανεπιστήμιο του Teesside.
Έχει εργαστεί ως People Performance Manager και Community Moderator για την Microsoft, ως Game Master στην Blizzard Entertainment και υπήρξε ιδρυτικό μέλος του ευρωπαϊκού τμήματος Sales and Support της GoDaddy.

Θανάσης Δαβαλάς

Ο Θανάσης Δαβαλάς είναι συνεργαζόμενος καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιώς στο αντικείμενο της ανάπτυξης ηλεκτρονικών καταστημάτων και προώθησης ιστοσελίδων, καθώς και υποψήφιος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Είναι μέλος της επιτροπής εκπαίδευσης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου..

Μαρία Ταβουλάρη

Η Μαρία Ταβουλάρη είναι απόφοιτη του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.
Έχει εργαστεί ως Account Manager για την Vodafone Greece, Administrative Secretary για την GMC Maritime Training Center και Player Support Representative για την Teleperformance Hellas…

Άννα Αγγελάκη

Η Άννα Αγγελάκη έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα, στο τμήμα υποστήριξης χρηστών της WinBank και από το 2001 είναι συνιδιοκτήτρια της εταιρείας DreamWeaver.Gr. Είναι γραφίστρια και απόφοιτη Web Developer του μεταπτυχιακού προγράμματος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου (ΕΚΠΑ)…

Ερευνητές

Ευάγγελος Κουτροφίνης

Ηλίας Μεραμβελιωτάκης