Συνεργασίες

Νέες δράσεις και στενή συνεργασία της Dreamweaver.Gr και της Ελληνικής Ένωσης για την αξιοποίηση των τεχνολογιών του διαδικτύου.

Το eduadvisor.gr γράφει για τη στενή συνεργασία της DreamWeaver.Gr και της Ελληνικής Ένωσης για την Αξιοποίηση των Τεχνολογιών του Διαδικτύου.

Η ιδιαίτερα γνωστή από τις πολλές και επιτυχημένες δράσεις της Ελληνική Ένωση για την Αξιοποίηση των Τεχνολογιών του Διαδικτύου (Html.Gr) ανακοινώνει ότι σε συνεργασία με την DreamWeaver.Gr, μια από τις παλαιότερες εταιρείες στην χώρα μας στον χώρο της κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων, σκοπεύουν να προχωρήσουν σε μια σειρά εκπαιδευτικών δράσεων και πρωτοβουλιών.

Πιο συγκεκριμένα εντός του 2018 θα προχωρήσουν σε αρχικά τέσσερα (4) σεμινάρια:

https://eduadvisor.gr/2011-10-11-10-49-30-368/21781-steni-synergasia-tis-ellinikis-enosis-gia-tin-aksiopoiisi-ton-texnologion-toy-diadiktyoy-html-gr-kai-tis-dreamweaver-gr

Ημερίδα Ψηφιακή Διακυβέρνηση – Καινοτομική Επιχειρηματικότητα από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και το Δήμο Αθηναίων.

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και η Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία Μηχανογράφησης και Επιχειρησιακών Μονάδων ΟΤΑ του Δήμου Αθηναίων (ΔΑΕΜ ΑΕ) διοργάνωσε ημερίδα παρουσίασης των νέων τεχνολογικών τάσεων και εκπαιδευτικών δυνατοτήτων στα πεδία της Ψηφιακής Διακυβέρνησης και της Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 18:00 – 21:00 στο Σεράφειο Κέντρου Αθλητισμού, Πολιτισμού και Καινοτομίας του Δήμου Αθηναίων, με την υποστήριξη του Κέντρου Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών – Ήρων. Η ημερίδα απευθυνόταν σε όσους αναζητούν εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά προγράμματα για τη συνέχιση των σπουδών τους, σε εργαζόμενους που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν πλεονέκτημα στις επαγγελματικές τους προοπτικές αλλά και σε νέους και μελλοντικούς επιχειρηματίες της πληροφορικής.

Συντονιστής: Θ. Δαβαλάς, Κέντρο ΤΠΕ Ήρων