Έγραψε το eduadvisor.gr για εμάς: Web Designer / Developer. Ένα επαγγελματικό πρόγραμμα για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν το επάγγελμα και όχι απλά να μάθουν κώδικα.

Ανοικτή συζήτηση ενημέρωση μέσω zoom έχει την Τετάρτη 13/10/2021 και ώρα 18:00 – 21:00 το Aegean Digital που είναι ένας φορέας ανάπτυξης και παροχής επιμορφωτικών προγραμμάτων στους τομείς της Ψηφιακής Καινοτομίας, Επιχειρηματικότητας και Διακυβέρνησης

Η πρόσβαση στην εκδήλωση είναι δωρεάν, δεν απαιτείται κάποια εγγραφή ή κωδικός και απλά κάνετε κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο

https://us02web.zoom.us/j/85498437369

όπου θα περιμένετε στο waiting room του zoom μέχρι να δώσει έγκριση η διαχειριστική ομάδα του event.

Την φιλοξενία της διαδικτυακής εκδήλωσης έχει αναλάβει το Εργαστήριο ΤΠΕ Ήρων που έχει αγκαλιάσει την πρωτοβουλία αυτή δεδομένου ότι ο ιδρυτικός του σκοπός είναι η στήριξη και ανάδειξη της βαρύτητας των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του τόπου μας δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαίδευση και την έρευνα θεωρώντας ότι αυτοί είναι οι πιο σημαντικοί πυλώνες πάνω στους οποίους θα στηριχθεί.

Εκτός από την εξαιρετική ακαδημαϊκή ομάδα του Πανεπιστημίου Αιγαίου που θα βρίσκεται εκεί για να παρέχει διευκρινήσεις και να απαντήσει σε τυχόν ερωτήματα πρέπει να τονίσουμε και την παρουσία της επικεφαλής της ομάδας παραγωγής της εταιρείας σχεδιασμού ιστοσελίδων dreamweaver.gr κας Άννας Αγγελάκη.

Όπως μας δήλωσε η ίδια. «Μετά από πολυετή εμπειρία στον χώρο της κατασκευής ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων μπορώ να σας πω ότι χαίρομαι ιδιαίτερα που για πρώτη φορά βλέπω ένα πρόγραμμα σπουδών web design που να είναι στημένο στην βάση των πραγματικών αναγκών και απαιτήσεων της δουλειάς ενός web designer / developer και όχι βγαλμένο από κάποια βιβλία οδηγιών κώδικα που μπορεί να δίνουν χρήσιμες γνώσεις αλλά όχι την συνολική γνώση που απαιτείται προκειμένου κάποιος να εργαστεί στον επαγγελματικό χώρο αυτό.

 

Σαν εταιρεία θα χαρούμε να παρέχουμε στους σπουδαστές του προγράμματος τόσο τα απαραίτητα εργαλεία για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας ή για την κατασκευή ενός eshop και κυρίως να παρέχουμε την απαραίτητη πρακτική εξάσκηση στους σπουδαστές του προγράμματος.

 

Rate this post