Add to Wishlist

“Ειδικός προώθησης ιστοσελίδων / SEO Expert”
(σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου)

Εγγεγραμμένοι: 34 σπουδαστές
Διάρκεια: 3 μήνες / 180 ώρες / 9 Πιστωτικές Μονάδες (Ecvet)
Ενότητες: 11
Επίπεδο δυσκολίας: Intermediate

O Ειδικός προώθησης ιστοσελίδων – SEO Expert είναι ένα ομολογουμένως απαιτητικό αλλά και ιδιαίτερα ενδιαφέρον επάγγελμα, του οποίου η ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια και η πρόσφατη διαδικτυακή έκρηξη του ηλεκτρονικού εμπορίου ως αποτέλεσμα της πανδημίας του covid – 19 επηρέασε θετικά τον επαγγελματικό κλάδο αυτό.

Γεγονός απολύτως αναμενόμενο , αφού η επιτυχία μιας ιστοσελίδας και ακόμα περισσότερο ενός ηλεκτρονικού καταστήματος / eshop , επηρεάζεται σε σημαντικό σημείο από την κατάταξη της στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης και ειδικότερα της google. To αναντίλεκτο γεγονός αυτό καθιστά το SEO (Search Engine Optimization ) και τους ειδικούς σε αυτούς να είναι απολύτως απαραίτητοι για την υλοποίηση και διαχείριση ενός επιτυχημένου web site.

Για να καταφέρετε να γίνετε SEO Expert, θα πρέπει να διαβάσετε και να εξασκηθείτε σε έναν σχετικά νέο κλάδο που απαιτεί ένα συνδυασμό γνώσεων , εμπειρίας και ικανότητα προσαρμογής σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο όπως αυτό του διαδικτύου.

Ένας SEO expert μια ιστοσελίδα ή ένα e-shop προκειμένου αυτό να εμφανίζεται υψηλότερα στις θέσεις των αποτελεσμάτων αναζήτησης (SERPs) και να αποκτά επισκεψιμότητα μέσω αυτών:

  • Δυνατότητες απασχόλησης ενός SEO Expert
  • SEO Expert για τη δική σας επιχείρηση / ηλεκτρονικό κατάστημα
  • SEO Expert freelancer αναλαμβάνοντας την προώθηση ιστοσελίδων και e-shop όπου εκεί θα κληθείτε να ανεβάσετε την ιστοσελίδα στις οργανικές κατατάξεις , αυξάνοντας την επισκεψιμότητα του ιστοτόπου και κατ΄επέκταση τις πωλήσεις.
  • SEO Expert για ένα digital marketing agency κάνοντας την δουλειά αυτή ως υπάλληλος μιας εταιρείας που προσφέρει υπηρεσίες προώθησης ιστοσελίδων στους πελάτες της.
  • SEO Expert “in house”

Κεφάλαιο 1

1
Εισαγωγή στον τρόπο λειτουργίας του Google

Κεφάλαιο 2

1
Λέξεις κλειδιά

Κεφάλαιο 3

1
Βελτιστοποίηση ιστότοπου (On-site SEO)

Κεφάλαιο 4

1
Η αξία του περιεχομένου – Πως επηρεάζεται η μηχανή αναζήτησης

Κεφάλαιο 5

1
Η αξία των συνδέσμων – Με ποιο τρόπο η google αξιολογεί τους συνδέσμους

Κεφάλαιο 6

1
Αξιοποίηση των κοινωνικών δικτύων

Κεφάλαιο 7

1
Έξυπνοι τρόποι προώθησης ιστοσελίδων – Influence marketing

Κεφάλαιο 8

1
Ενημερώσεις του αλγορίθμου της Google – Όλα για τον αλγόριθμο RankBrain της Google

Κεφάλαιο 9

1
Κακές τεχνικές προώθησης ιστοσελίδων – Αρνητική βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για της μηχανές αναζήτησης ( Negative Seo )

Κεφάλαιο 10

1
Εργαλεία Μηχανών αναζήτησης – Δυνατότητες του Google Search Console

Κεφάλαιο 11

1
Μέτρηση Αποτελεσμάτων – Πως να αξιοποιήσετε τις μετρήσεις για να βελτιώσετε την κατάταξη του ιστοτόπου σας
Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 15/01/2021.
Ναι, δίνει 9 μονάδες ECVET.
Τα μαθήματα θα γίνονται online
Το ποσό των Διδάκτρων είναι 399 € και η αποπληρωμή θα γίνεται σε 2 δόσεις.

Σε μια εποχή που επαγγέλματα όπως αυτά των Data Protection Officer, SEO Expert και Ecommerce Expert αφορούν το σήμερα και όχι ένα μακρινό αύριο ένα μεγάλο κενό στην επαγγελματική εκπαίδευση και πιστοποίηση έρχεται να καλύψει το Πανεπιστήμιο Αιγαίου σε συνεργασία με το Εργαστήριο ΤΠΕ Ήρων και μια από τις παλαιότερες εταιρείες στον χώρο του διαδικτύου αυτή της DreamWeaver.Gr .

Τρία εκπαιδευτικά επαγγελματικά προγράμματα, 3μηνης διάρκειας, τα οποία παρέχουν όχι μια αμφιβόλου αξίας και αναγνώρισης πιστοποίησης κάποιου ιδιωτικού σχήματος αλλά την αναγνώριση του ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Αιγαίου και εννέα (9 ) πιστωτικές μονάδες ecvet.

Για όσους δεν γνωρίζουν το ecvet (European Credit System for Vocational Education and Training) είναι το το Ευρωπαϊκό Σύστημα Μεταφοράς Πιστωτικών Μονάδων στην επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση και αποτελεί ένα τεχνικό πλαίσιο για τη μεταφορά, την αναγνώριση και τη συσσώρευση των μαθησιακών αποτελεσμάτων ενός προσώπου με σκοπό την απόκτηση επαγγελματικού προσόντος.

Προκήρυξη: Ειδικός προώθησης ιστοσελίδων / SEO Expert

Be the first to add a review.

Please, login to leave a review